CrossFit er generel træning af din krop gennem intensitet, korte intervaller og alsidighed. CrossFit kombinerer styrke- og konditionstræning, indendørs og udendørs træning og har ”Workout of The Day” som en af grundpillerne: Hver dag er der et nyt træningspas, som varer mellem 10 og 30 minutter. Hurtigt klaret? Ja, derfor er CrossFit så populært – de korte og intense træningspas gør din træning motiverende og effektiv. Du når ikke at kede dig under din CrossFit-træning.

I stedet for maskiner bruger vi kroppen som løftestang eller kettlebells, sandsække og andre redskaber. I stedet for at træne specifikke muskler træner du nemlig funktionelle bevægelser, så hele din krop bliver velfungerende.

Ingen skader her
Crossfit er en krævende træningsform, og for at undgå skader går vi meget op i sikkerhed i træningen. Vores instruktører er alle CrossFit-uddannede og er meget opmærksomme på, om du benytter den rette teknik og hjælper dig til at lave øvelserne korrekt.

Power, smidighed, koordination og sammenhold
For at være motiveret til at komme i træningstøjet flere gange om ugen og tæske kroppen igennem hjælper det at vide, at der står et hold af andre mennesker, som glæder sig til at se dig, og som kæmper med dig. Sammenhold og socialt samvær er lige så vigtigt for os som at udføre øvelserne korrekt. Du knokler ikke alene – der er masser af smil og opmuntring i lokalet, så det er sjovt at være med.

Vi har 3 hovedregler, vi altid arbejder efter:

  • Vi træner funktionelt og målrettet med fokus på naturlige bevægelser og korrekt teknisk udførsel af øvelserne. Det skaber resultater og minimerer risikoen for skader.
  • Vi træner med høj intensitet, for det giver os en bedre iltoptagelse, fedtforbrænding og udholdenhed. Intensitet definerer vi som høj arbejdsmængde på kort tid.
  • Vi træner med konstant variation i øvelser, gentagelser og belastning, for det giver en komplet træning af hele kroppen og er en effektiv vej til en bred alsidig form.

Og så er det en god idé at følge os på vores facebook side.
CrossFit Hillerød Community

 

MELD DIG IND

BASIS HOLD

MERE INFORMATION: 4826 8013